torstai 1. syyskuuta 2016

Green Tourism of Finland GTF® - Tietoja - Google +

Green Tourism of Finland GTF® - Tietoja - Google+


Green Tourism of Finland GTF® is a network of Finnish companies of nature tourism, who are committed to the principles of the sustainable development.Green Tourism of Finland® - network is a high quality, safe and environmentally friendly option for an environmentally aware traveler.
The nature tourism products are based on the Finnish right of public access to the wilderness and on the ample network of natural parks. The nature tourism products are inspired by the Finnish nature, art, culture and the countryside and produced in ecologically, socially and culturally sustainable way. 

Green Tourism of Finland GTF® - Ympäristömerkin tavoitteena on tukea ja edistää kestävää kehitystä matkailussa ja vapaa-ajan palveluissa. Kestävällä matkailulla on niin taloudellinen, ekologinen, sosiaalinen kuin kulttuurinenkin ulottuvuus.
Merkkiä käyttävät yritykset ja niiden tuotteet ammentavat sisältönsä suomalaisesta luonnosta ja paikallisesta kulttuurista, tavoitteenaan haitallisten ympäristövaikutusten minimointi ja paikallisen työllisyyden tukeminen.
Palvelujen tavoitteena on lisätä asiakkaan henkistä ja fyysistä hyvinvointia, sekä vahvistaa asiakkaan henkilökohtaista suhdetta ympäristöön


Contact information:
Green Tourism of Finland GTF® in English
Suomeksi Green Tourism of Finland GTF®
Anttilantie 7
82380 Tolosenmäki
Google Maps
Phone: +358403221404
e-mail: greentourism(at)greentourism.fi