lauantai 25. marraskuuta 2017

Viihtyisä Lodge 67˚N – majoitus - Ylläs - ÄkäslompoloPieni ja yksityinen Lodge 67 ̊N sijaitsee Äkäslompolon kylän sydämessä, Yllästunturin juurella, Pallas-Yllästunturin kansallispuiston naapurina. Lodge 67 ̊N sopii niin aktiiviharrastajille, perheille kuin ryhmillekin. Tilavat huoneet, monikäyttöiset yhteiset tilat sekä kätevä sijainti luovat onnistuneet puitteet reissullesi.

Lodge tarjoaa ystävällistä palvelua, laadukasta majoitusta sekä maistuvaa aamiaista. Ammattitaitoinen ja paikalliset olot tunteva henkilökunta auttaa sinua suunnittelemaan lomasi yksityiskohdat sekä tarjoaa käyttöösi infopisteen alueen palveluista. Harrastusvälineillesi löytyy säilytys- ja huoltotilaa. Keskeisen sijainnin johdosta pärjäät hyvin myös ilman omaa autoa.

Tilat
7 minikeittiöllistä 2-3 hlön huonetta, sviitti sekä saunallinen kolmen makuuhuoneen huoneisto (6-10 hlöä). Yhteisiä tiloja ovat mm aamiaishuone, 2 saunaa pukutiloineen sekä tilava kokous- tai monitoimitila. Lisäksi käytössäsi on infopiste lukunurkkauksineen, takkahuone oleskeluun sekä harrastevälineiden huolto- ja säilytystila.

Henkilökunta
Olemme paikalla joka aamu tarjoamassa aamiaista sekä infotilaisuuksissa muutaman kerran viikossa. Muina aikoina tavoitat meidät tarvittaessa puhelimitse. Jos haluat varata itsellesi yksilöllisen lomansuunnittelutuokion niin ilmoita asiasta meille, sovitaan yhdessä sopiva aika.

Äkäslompolo
Aktiivista ja aitoa kylää reunustavat 7 tunturia luovat kauniin maiseman lisäksi monipuolisen ja ympärivuotisen harrastuskeitaan, jota alueen puhdasvetiset järvet ja joet sekä rauhalliset suot täydentävät. Yllästunturista löytyvät Suomen parhaat rinteet sekä kaksi hiihtokeskusta. Äkäslompolon kylältä on lähtöportit suoraan Pallas-Yllästunturin kansallispuistoon, joka kutsuu kulkijaa monine reitteineen ja taukopaikkoineen. Tekeminen ei täällä lopu kesken, ja vaihtoehtoja löytyy jokaisen makuun


Äkäsentie 6
FI-95970 Äkäslompolo
LAPLAND, FINLAND

Puhelin / Telephone
+358 (0)40 67 111 67

Sähköposti / E-mail
lodge@yllaslodge.com
Äkäsentie 6
FI-95970 Äkäslompolo
LAPLAND, FINLAND

Puhelin / Telephone
+358 (0)40 67 111 67

Sähköposti / E-mail
lodge@yllaslodge.com