lauantai 25. marraskuuta 2017

Green Tourism of Finland GTF - Ympäristömerkki



Green Tourism of Finland GTF® ympäristömerkin saaneet yritykset ovat todistetusti ympäristöystävällisiä, energiatehokkaita sekä ajanmukaista teknologiaa käyttäviä kiinteistöjä. Ravitsemuspalveluihin käytetään ekologisesti tuotettuja lähiraaka-aineita ja myös ruokalistan suunnittelussa on otettu huomioon paikallinen ruokakulttuuri sekä terveellisyys.  






Nämä vaatimukset täyttävät ohjelmat ovat luontoympäristössä tuotettuja palveluja joiden kesto voi vaihdella muutamasta tunnista muutamaan päivään. Palvelut sisältävät mahdollisuuksien mukaan ympäristökasvatuksen menetelmiä jotka ohjaavat osallistujien arvoja, tietoja, taitoja sekä toimintatapoja kestävän kehityksen mukaisiksi.







Suomen ainutlaatuinen kulttuuri ja historia varsinkin luontoon liittyen on mahtava voimavara: Nämä hyväksytyt yritykset tarjoavat mahdollisuuksia luonnonmukaiseen virkistymiseen joko ryhmässä, yksin tai vaikka perheen kanssa.


Hyvinvointipalveluihin kuuluu erilaisia luontaishoitoja, monipuolisia aktiviteetteja ryhmissä sekä hyvät lähtökohdat niin työhyvinvointiin kuin tiimiytykseenkin. Luonnonläheistä rentoutusta ja virkistystä sekä mielelle että keholle.




Tunnettu suomalainen ja Suomessa toimiva kestävän matkailun laatujärjestelmä GTF® täyttää tiukat kansainväliset kriteerit. Ympäristömerkin saaneet yritykset tarjoavat matkailijalle laadukkaan, turvallisen ja ympäristöystävällisemmän vaihtoehdon.


Ympäristömerkin myöntämisessä painotamme palveluntarjoajan toiminnan ekologisuutta sekä palvelujen taloudellista, kultturellia että sosiaalista sisältöä.


Ympäristömerkki erottaa ympäristöystävälliset matkailupalvelut tavanomaisista palveluista, Green Tourism of Finland GTF® markkinoi sekä suosittelee niiden käyttöä matkailijalle.
Ympäristömerkki on suunnattu Suomessa toimiville matkailu- ja vapaa-ajan palveluita sekä matkailun tukipalveluja tuottaville pienille ja keskisuurille matkailuyrityksille.

GTF-Ympäristömerkki voidaan myöntää, tila-, majoitus-, hyvinvointi-, kulttuuri-, luontoelämys- ja ravintolapalveluille.


GreenTourism of Finland GTF®

Email: greentourism(at)greentourism.fi


Phone: +358(0)403221404

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti